NAJSEKSI OTVARANJE

Jamče spektakl: Šest tisuća polugolih plesačica i Pele

24.07.2016 u 12:24

Bionic
Reading

Iako se ceremonija otvaranja Olimpijskih igara u Riju još uvijek čuva daleko od očiju javnosti, britanski Daily Mail doznao je nekoliko važnih detalja

Naime, prema pisanju britanskog tabloida, ceremoniju otvaranja trebalo bi atraktivnijom učiniti šest tisuća polugolih plesačica sambe, zbog čega su Englezi ovo otvaranje odmah ocijenili kao 'najseksi ikad'.

Osim plesačica sambe, na svečanosti otvaranja 5. kolovoza na stadionu Macarena pojavit će se brazilska ljepotica, odnosno supermodel, 35-godišnja Gisele Bundchen, koja će se zbog ove prilike ponovno aktivirati odnosno predstaviti se kao 'Girl From Ipanema'. Naime, lijepa Gisele je - u mirovini.

Ona će ući na stadion u pratnji pjesme koju će na pianu izvesti brazilski glazbenik Paolo Jobim, sin autora hita 'Antonija', kojim je 1962. godine osvojio svijet, dok bi olimpijski plamen trebao upaliti najpoznatiji brazilski nogometaš svih vremena - Pele

'Na pozornici, ali i pred milijunskim TV auditorijem bit će velik broj polugolih plesačica sambe, čiji su kostimi dizajnirani tako da više otkrivaju nego skrivaju. Ipak je ovo Brazil i ovdje žensko tijelo slave kao nigdje drugdje', izjavio je neimenovani izvor za Daily Mail.