PRIMERA

Može li Sevilla srušiti Villarreal na El Madrigalu?

04.12.2010 u 12:22

Bionic
Reading

Nakon što su u četvrtak odigrali utakmice Europske lige, pred španjolskim klubovima Villarrealom i Sevillom je međusobni ogled u 14. kolu tamošnjeg prvenstva. 'Žuta podmornica' je u velikom rezultatskom naletu, dok je Sevilla u laganoj krizi

Stadion El Madrigal drugi put će u samo nekoliko dana biti domaćin velikog okršaja. Villarreal je u četvrtak odigrao maestralnu utakmicu protiv Dinama u Europskoj ligi i pobijedio s 3:0. Sada takvom Villarrealu na noge dolazi ranjena Sevilla. Naime, momčad iz Andaluzije u ovom trenutku se ne može pohvaliti previše dobrim rezultatima.

U zadnje tri utakmice, dvije u prvenstvu i jednoj u Europskoj ligi, Villarreal je pobjeđivao, a posebno valja istaći podatak da je njihov stadion praktički neosvojiva tvrđava. S druge pak strane, Sevilla je u Europskoj ligi na gostovanju u Parizu poražena 4:2, a prije toga su izgubili i dvije domaće utakmice (od Getafea i Mallorce).

Villarreal nakon 13 kola španjolskog prvenstva drži treće mjesto iza neododirljive Barcelone i madridskog Reala, dok je Sevilla tek osma.