SUDAR U MADRIDU

Real igra za čast, Auxerre za Europsku ligu

07.12.2010 u 10:00

Bionic
Reading

Utakmica šestog kola Lige prvaka na Santiago Bernabeuu važnija je Auxerreu koji lovi treće mjesto u skupini kako bi otišao u Europsku ligu, dok je Real ranije osigurao prvu poziciju

Bez obzira na to što Real igra samo za prestiž, utakmice 'kraljeva' uvijek su bile spektakl, pogotovo sada kada ih je preuzeo Jose Mourinho. Doduše, portugalski strateg neće biti na klupi zbog kazne Uefe, ali ne treba sumnjati da će ga kamere pratiti na tribinama.

Iako je motiv na strani gostiju iz Francuske, Real je velik favorit, sudeći prema onom što su ova dva takmaca pokazala u dosadašnjem dijelu najjačeg nogometnog natjecanja.

Njihov prvi susret kod Auxerrea završio je pobjedom Reala 1:0, a jedni pogodak tada je postigao Di Maria. Treba spomenuti da je Real u deset domaćih susreta protiv klubova iz Ligue 1 samo jednom izgubio (sedam pobjeda), dok Auxerre u Španjolskoj ima omjer od dva poraza te po jednu pobjedu i remi.

Zna se da domaćin ne može računati na Kaku i Higuaina, a nije nemoguće da će još nekoliko prvotimaca dobiti odmor. Ni gosti neće biti kompletni u ofenzivnom dijelu, a ponajviše će nedostajati Le Tallec.

Auxerre - Real 0:1