RAZLOG ZAŠTO JE SJAJAN

Drogba i u 33. godini ima što učiti

01.12.2010 u 16:45

Bionic
Reading

Iako ne spada u red najsimpatičnijih nogometaša, Didier Drogba sasvim sigurno je jedan od najboljih svjetskih nogometaša. Razlog tome je i njegova velika želja da, unatoč solidnim godinama, a njemu su pune 32, i dalje uči

Reprezentativac Obale Bjelokosti, Didier Drogba, 11. ožujka napunit će 33 godine. No, kako i sam kaže, još uvijek nije dostigao svoj maksimum.

'Mislim da s godinama postajem sve bolji i bolji. Dosta kasno sam počeo igrati na najvišem nivou, u 25. godini, kada sam prešao u Marseille, a potom i u Chelsea. Zato ni ne znam je li to bilo dobro za mene, ali vidim da iz godine u godinu napredujem i da imam što učiti. Još uvijek ne znam kada ću prestati igrati, ali uživam u tome što radim', rekoa je Drogba, kojem su ozljede Terryja i Lamparda donijele kapetansku vrpcu Chelseaja:

'Želim motivirati i biti uzor suigračima na terenu. Moram napraviti sve, da ono što se dogovorimo u svlačionici, ponovimo i na terenu. Kapetanska vrpca me nije promijenila, vjerujem da sam ostao isti.'


'Važno je da smo svi zdravi, a kao je tako onda lakše dosegneš ciljeve. Svi maštamo o tome da Chelsea na Webleyju osvoji Ligu prvaka', završio je Drogba.