LIJEPE MANIRE

Puyol: Ramosu sam već oprostio!

30.11.2010 u 10:28

Bionic
Reading

Nesportski potez Sergia Ramosa zaključen je crvenim kartonom igraču Real Madrida, a napadnuti Charles Puyol, manirom velikog igrača, sve je pripisao nervozi vezanoj uz utakmicu. Stvar je, kaže kapetan Barcelone, već zaboravljena

'To je već zaboravljeno. Što se dogodi na terenu, tamo i ostaje. Sergio je moj dobar prijatelj, a takvih imam nekoliko u Realovoj svlačionici', manirom velikog nogometaša prokomentirao je Charles Puyol ćušku koju je pred kraj El Clasica dobio od suigrača iz reprezentacije Sergija Ramosa.

Nesportski potez nogometaša madridskog Reala zbog brutalnog starta na Leu Messiju, a onda i potpunog gubitka kontrole sudac Eduardo Iturralde Gonzalez 'nagradio je' crvenim kartonom i tu nije bilo nikakve rasprave o opravdanosti. Frustraciju koju je doživio 'kraljevski klub' Madrižani neće tako brzo zaboraviti, a očito je da ni u katalonskoj prijestolnici nisu očekivali baš 'petardu' u mreži Ilkera Casillasa.

'Ovako uvjerljiv rezultat nisam očekivao, ali tim smo sjajnih igrača i dobro igramo. Sada tako moramo nastaviti i dalje', kazao je Puyol očito želeći završiti priču o incidentu s Ramosom.