BRANITELJI PRED POTVRDOM

Forlan i Atletico dočekuju opasni Aris

30.11.2010 u 08:32

Bionic
Reading

Atletico brani naslov u Europskoj ligi i pozicija u skupini mu se čini prilično sigurnom. Tako će biti i prije zadnjeg kola ako na svom Calderonu izbjegne poraz od grčkog Arisa

Aris je u prvom kolu sa 1:0 iznenadio Španjolce i taj ih je Javitov gol ostavio u igri do posljednjih dvaju kola. U međuvremenu su Grci upisali još samo jedan bod, a Atletico se očekivano digao te sa sedam bodova čvrsto drži drugo mjesto.

Bayer Leverkusen u Norveškoj kod Rosenborga traži potvrdu plasmana, ali u Madridu se igra ključni meč dana. Ako Španjolci, predvođeni južnoameričkim napadačkim tandemom Forlan – Aguero, pobijede, priča je završena. Bayer i Atletico u zadnjem će kolu moći odmarati.

Atletico je uspio povezati dvije pobjede u Primeri, no neugodno ih je iznenadio Espanyol koji se tijekom vikenda u Barcelonu vratio sa sva tri boda. Aris je tijekom studenog odigrao pet utakmica i upisao samo pobjedu od 2:0 protiv Kerkyre na svom stadionu. Forma im nije obećavajuća; Danijel Cesarec, Javito i društvo morat će podići razinu forme ako žele biti konkurentni u gostima kod pobjednika europskog superkupa.