TVRDA TALIJANSKA GLAVA

Kolarov nokautirao suca bombom sa 25 metara

16.02.2009 u 17:15

Bionic
Reading

U subotnjoj utakmici prve talijanske lige Aleksandar Kolarov, igrač Lazija, odapeo je prema golu Torina sa 25 metara, a lopta je pogodila glavnog suca, koji je pao kao pokošen. S obzirom na jačinu udarca, čudno je što se uopće podignuo s travnjaka

Nije rijetkost da nogometni suci nastradaju tijekom utakmica, no ono što se dogodilo Massimilianu Saccaniju ipak se ne viđa baš tako često. Tijekom subotnjeg susreta Lazija i Torina domaći nogometaš Aleksandar Kolarov volejem je pogodio jednu loptu sa oko 25 metara, ali na putu do gola Torina zaustavio ju je glavni sudac - glavom!

Saccani je od siline udarca pao kao pokošen i ostao ležati na travnjaku. Nakon nekoliko trenutaka, uz pomoć igrača obiju ekipa, pokušao se pridignuti, ali nije išlo. Tek kad je stigla medicinska pomoć sudac je došao k sebi i kimanjem glave poručio svima da je OK.

Iako bi bilo za očekivati da je napustio travnjak te da ga je zamijenio uvijek prisutni zamjenski sudac, Saccani je ipak odsudio utakmicu do kraja. Jasno, Kolarov se pristojno ispričao, a konačni rezultat bio je 1:1.