GAVRAN DEMANTIRA GLASINE

Slavenova jedina preokupacija - Hrvatska

16.02.2009 u 16:11

Bionic
Reading

Iako se u nekim medijima pojavila informacija da je na Bilićev stol sletjela Portsmouthova ponuda za paralelno vođenje tog kluba i reprezentacije, glasnogovornik HNS-a Davor Gavran demantira sve špekulacije

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić usredotočen je jedino i isključivo na momčad, s kojom radi od 2006. godine. Prema tome, brojna pisanja engleskih medija, ali i ponude otočkih kladionica očito su samo plod njihovih želja jer, kako tvrdi glasnogovornik HNS-a Davor Gavran, izbornik Bilić razmišlja samo o Andori (1. travnja) i Ukrajini (početkom lipnja).

'Znamo svi koliko je Bilić cijenjen na Otoku. Svjestan je toga i on i od toga ne bježi. Ustvari, svakom tom ponudom polaskan je i Slaven, jer nije mala stvar da se engleski klubovi zanimaju za tebe. No, kao što sam već rekao, ovo nije prvi put da ga se spominje u takvom kontekstu, ali tvrdim da Slaven već sada razmišlja jedino o tome kako pobijediti Andoru i Ukrajinu. Naglašavao je da s ovom momčadi ostaje do kraja kvalifikacija za SP u Južnoj Africi 2010. godine, a svi vjerujemo da će do tamo i dogurati', rekao je glasnogovornik Gavran i demantirao bilo kakav razgovor Bilića s čelnicima Portsmoutha u Bukureštu.