SVE JE RIJEŠENO

Milan i Galaxy se dogovorili: Beckham ostaje u Italiji

16.02.2009 u 15:29

Bionic
Reading

Trakavica koja traje od trenutka kad je David Beckham došao na dvomjesečnu posudbu u Milan iz Los Angelesa napokon bi trebala biti završena. Talijanski mediji tvrde da su se klubovi dogovorili te da će Beckham svoju karijeru nastaviti u Milanu

Kako prenosi SkySport24, odvjetnici Davida Beckhama i Los Angeles Galaxyja uspjeli su se dogovoriti oko raskida ugovora između igrača i američkog kluba te je sada samo na Beckhamu da dogovori svoju plaću s milanskim klubom.

Prema tome, 33-godišnji engleski reprezentativac će nakon dvomjesečne posudbe i velikog pritiska od strane medija, ali i Milana ostati na San Siru i neće se vraćati u Los Angeles.

Ovaj najnoviji obrat u toj sapunici vjerojatno je i konačni, jer ako su iz Los Angelesa popustili nakon tolikog pritiska svih, onda teško da išta može poremetiti scenarij da Beckham i dalje nosi dres Milana.

Da podsjetimo, Beckham je u Milan došao nakon što mu je u SAD-u završila sezona, a htio je zadržati dobru formu kako bi i dalje ostao u krugu kandidata za englesku reprezentaciju. Dolaskom na San Siro Beckham je doživio novu mladost te se odmah započelo s akcijom da njegov ugovor s Milanom postane trajan. Na kraju je sve završilo kako je Beckham htio.

Zasad još nije poznato koliko će Galaxy dobiti za Beckhama, no u konačnici to nije ni važno. Ovim potezom sada je valjda jasno i Englezu da je odlazak u SAD bio ipak pogreška.

Trener Ancelotti ga je već registrirao za Kup UEFA, tako da će Beckham i u tom natjecanju moći igrati za svoj klub.