POZNATA PRIČA?

Moratti: Dolazak Beniteza odličan je posao

23.11.2010 u 17:57

Bionic
Reading

Iako su mu prošlog tjedna čelnici Intera izašli ususret te izjavili da ima dvije utakmice za popravni, prvi čovjek Intera okrenuo je ploču i podržao trenera Beniteza. Naravno, Španjolac je i u prošlom kolu doživio poraz. No, ta nam je priča nekako poznata, slična je onoj iz Maksimirske

Kao gotovo uvijek kada Zdravko Mamić tvrdi da trener sigurno ostaje, tako nam nekako šuplje zvuči i izjava Interova predsjednika Massima Morattija, koji je nakon novog Interovog poraza ustvrdio - Benitez je naša najbolja kupovina. Naime, Inter je, nakon brojnih trofeja s Mourinhom, trenutno šesta momčad Serije A, s devet bodova zaostatka za vodećim Milanom.

'Benitez je ozbiljan čovjek i kvalitetan stručnjak i ja mu vjerujem. Ima punu slobodu u radu i nitko mu se ne miješa u posao. U medijima se nagađa tko će ga naslijediti, ali ja uopće ne pridajem važnost takvim tekstovima', izjavio je Moratti.

'Benitez svakodnevno, iz sata u sat, traži rješenje za izlazak iz krize. Međutim, on nije čarobnjak, limitiran je izborom igrača. Za mjesec dana Inter će biti jači za deset oporavljenih igrača i tada će se vidjeti naša snaga', potkrijepio je Moratti svoj stav o treneru.