DINAMO KUPIO KOPER?

Polovanec: Mučno mi je od cijele te priče

19.11.2010 u 08:12

Bionic
Reading

Ne prođe puno vremena, a da Dinamo ne završi u nekoj aferi. Sada se pojavila sumnja da je namještena utakmica pretkola Lige prvaka u Maksimiru protiv Kopra (5:1). Policija istražuje, hrvatski prvak sve to naziva budalaštinama, a osumnjičeni igrači Kopra su u šoku

Prije nekoliko mjeseci se Dinamo našao na optuženičkoj klupi pod sumnjom da je namjestio utakmicu finala Hrvatskog kupa (svibanj 2009) protiv Hajduka. Iz tog skandala 'modri' su izašli neokrznuti, ali sada se najbolja momčad iz HNL-a opet nalazi pod istragom.

Slovenska policija ispitala je igrače Kopra (Karič, Polovanec) koji su izgubili u Maksimiru 5:1, a jedan od prozvanih je u šoku.

'Loše sam, užasno se osjećam. Zato što su mediji preplavljeni pričom da sam osumnjičenik za namještanje utakmice s Dinamom, a ja s tim nemam veze. U obavijesnom razgovoru nije ni bila spomenuta utakmica s Dinamom. Postavili su mi pet-šest pitanja, i to samo o dvije utakmice slovenskoga prvenstva. Mučno mi je od te cijele priče. Kako ću ja nakon svega objavljenoga skinuti mrlju sa svog imena?' rekao je Polovanec za Večernji list.

Krenula su i raznorazna nagađanja, pa se piše da su, navodno, sve dogovorili direktor Kopra Tomaž Bele i izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić koji je oprostio dug slovenskom prvoligašu za transfere igrača.

U Dinamu kažu da 'takve budalaštine ne treba ni komentirati'.

Sumnjiva utakmica