SRAMOTA U SLAVONSKOM BRODU

Riječanke izvrijeđane, trener nokautiran

16.11.2010 u 09:54

Bionic
Reading

Nova sramota u Slavonskom Brodu - koji postaje opasan za nogometašice gostujućih ekipa. Sada je vrući doček Viktorije dobio ŽNK Rijeka Jack Pot, a gostujući pomoćni trener je nokautiran

Opet se dogodio incident na igralištu Viktorije u kojoj vedri i oblači bivši član IO-a HNS-a Šime Zirdum.

Riječanke i njihov stručni stožer su nazivane četnikušama i komunjarama, uz još dosta prostačkih uvreda, a sve je kulminiralo na kraju susreta, kada je jedan domaći 'navijač', otac jedne domaće nogometašice, nokautirao gostujućeg pomoćnog trenera Vrnbanića.

Pravodobnom reakcijom trenera Milanovića, koji je odmah pružio prvu pomoć i izvadio jezik kolegi da se ne uguši, spriječene su teže posljedice. Zatim je stigla i hitna pomoć te policija.

Utakmicu je promatrao i Šime Zirdum, izvan ograde igrališta, kada je dijelio 'instrukcije' sudačkoj trojci u kojoj je glavni sudac bio Rajković iz Slavonskog Broda.

Ono što je još tragičnije jest to da delegat utakmice Kurtušić (također iz Slavonskog Broda) nije dozvolio dati izjavu predsjednici gostujućeg kluba Jeleni Jurić.

'Ovo nije prvi put da je u svoje tri prvoligaške sezone Rijeka Jack Pot šikanirana na i oko terena na gostovanjima u Slavonskom Brodu. Prije dvije sezone skidale su se registarske pločice s kombija, pjevalo o 'šugavoj Rijeci punoj Srba', kamenovale igračice...', piše rijekadanas.com.

I tako se incidenti na utakmicama Viktorije ponavljaju, a iz HNS-a još nije bilo ozbiljne reakcije da bi se to spriječilo pa sve više ekipa razmišlja o tome da više ni ne putuje u Slavonski Brod.

I da, Viktorija je na kraju slavila 1:0 iz jedanaesteraca, ali o igri se opet ne priča. Ženski nogomet, koji je u Hrvatskoj na niskim granama, ponovno je dobio negativni publicitet.