PREŠKRTI TALIJANI

LA Galaxy ipak zadržao Davida Beckhama

14.02.2009 u 13:05

Bionic
Reading

Ako je vjerovati američkim izvorima, saga oko Davida Beckhama i njegova prelaska u AC Milan polako se završava, ali u konačnici nepovoljno po Talijane. LA Galaxy i 'rosso-neri' ipak se nisu dogovorili oko cijene te će se proslavljeni Englez uskoro vratiti u Los Angeles

Engleski nogometni reprezentativac David Beckham (33), koji se nalazi na dvomjesečnoj posudbi u AC Milanu, vjerojatno će se po isteku posudbe vratiti u američki Los Angeles Galaxy.

'U petak je istekao rok za rješenje Beckhamova transfera u AC Milan. Budući da iz talijanskog kluba nije stigla prihvatljiva ponuda, Beckham ostaje igrač LA Galaxyja i veselimo se njegovom povratku u klub 9. ožujka', priopćio je glavni menadžer LA Galaxyja Bruce Arena.

Engleski reprezentativac u siječnju je stigao na dvomjesečnu posudbu u AC Milan. Nakon dobrih partija, vodstvo milanskog kluba i sam Beckham izrazili su želju za nastavkom suradnje. Amerikanci su pozitivno odgovorili na njegovu želju, no tražili su 16 milijuna eura odštete, dok je AC Milan bio spreman platiti sedam i pol milijuna eura.