OTPALI JOE, ILIČEVIĆ I VRSALJKO

Slaven Bilić za Maltu pozvao i Bartulovića i Vidu

11.11.2010 u 19:42

Bionic
Reading

Zbog problema s ozljedama Josipa Šimunića, Ive Iličevića i Šime Vrsaljka, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić proširio je popis kandidata za predstojeću kvalifikacijsku utakmicu s Maltom s dva nova imena, to su prvotimac ukrajinskog Arsenala iz Kijeva Mladena Bartulovića te branič Bayer Leverkusena Domagoj Vida

Prema posljednjim informacijama Šimunić je definitivno otpao, dok je nastup Iličevića te Vrsaljka pod velikim znakom pitanja. Zbog toga Bilić nije želio ništa riskirati, pa je pozvao dva nova igrača.

Danas je u Kuću nogometa došao dopis iz Maksimirske 128 kojim Dinamova zdravstvena služba izvještava izbornika da stanje Šime Vrsaljka nije najbolje, te da nisu sigurni u mogućnost njegova nastupa za tjedan dana, dok su iz Kaiserslauterna o stanju Ive Iličevića izvjestili izbornika telefonom.

Reprezentacija se okuplja u nedjelju, 14. studenoga u 18 sati u zagrebačkom hotelu Sheraton odakle se odlazi u Čatež u stalnu bazu gdje će provesti pripreme za utakmicu. Dvoboj protiv Malte je 17. studenoga na stadionu Maksimir.