DINAMOVI JUNACI

Sammir: Nakon gola skoro sam zaplakao

05.11.2010 u 08:01

Bionic
Reading

Dinamo je uspješno apsolvirao svoje drugo gostovanje u skupini Europske lige. U Bruggeu je pao domaćin sa 2:0, a jedan od junaka velike pobjede bio je Sammir

Brazilski majstor iskupio se za promašaje iz prve utakmice, kada nije zabio zicer te jedanaesterac. Sada je opet bio odličan, a prvim pogotkom navijestio je slom suparnika.

'Kad sam postigao gol, zamalo sam zaplakao. U meni je bilo toliko emocija', rekao je Sammir koji je bio i na doping kontroli gdje se počastio s nekoliko piva.

Drugi pogodak djelo je Igora Bišćana, koji je odradio i kapetanski posao u obrani.

'Vratili smo se u igru. Možda igra nije dobra kao rezultat, ali pokazali smo karakter. Zasluženo smo pobijedili,' rekao je Bišćan.

'Od dolaska Vahe bolji smo u defanzivi. Kad ne primiš, sigurno ne gubiš. Moj gol je uigrana akcija s treninga. Sada čak i ako ne donesemo bodove iz Villarreala možemo dalje pobjedom protiv PAOK-a u zadnjem kolu', dodao je.

Ono što nije pohvatala modra obrana zaustavio je Ivan Kelava.

'Napokon sam nešto obranio', počeo je sa šalom Kelava. 'Najvažnije je da smo slavili, iskoristili svoju moć i njihove mane. Ovo mi je jedna od ljepših pobjeda u karijeri.'

Golovi Sammira i Bišćana