NEKI NOVI HAJDUK?

Spalletti 'pili' i najavljuje oštru borbu za bod

03.11.2010 u 18:30

Bionic
Reading

U četvrtak će se u Splitu igrati utakmica Uefine Eurolige, a pred hrvatske su novinare sjeli trener gostiju Luciano Spalletti te bivši hrvatski reprezentativac Ivica Križanac

Ruska je momčad, koja je u prošlom kolu lagano pobijedila Hajduk, u Split stigla bez šestorice igrača, no kako je rekao trener gostiju Luciano Spalletti, podcjenjivanja Hajduka nema.

'Nijedna utakmica nije laka. I nijedan protivnik nije lak, pa tako ni Hajduk. Mi u sezoni imamo dva cilja. Jedan je Europa, a drugi prvenstvo i ni u jednome još nismo stigli do cilja. Što se tiče Europe, još nismo prošli ni grupu, još uvijek postoje dvije momčadi koje nas mogu preteći ako skupe deset bodova', rekao je Spalletti i dodao da će Hajduk s novim trenerom biti sigurno opasniji.

Na izravno pitanje bili bio zadovoljan bodom, Spalletti je odgovorio:

'Svakako bih bio zadovoljan da momčad da sve od sebe i da igrači odigraju kao jedan. Jasno je da nam je rezultat najvažniji, no ponekad je i neodlučeno zadovoljavajući ishod.'

U mnogo većim problemima bit će Ivica Križanac, koji će zaigrati protiv kluba za koji navija. Također, na tribinama će sjediti njegova obitelj. Ali popusta za 'bile' neće biti.

'Došli smo po pobjedu, tako igramo kod kuće i u gostima, a kako će ispasti sutra, ovisit će o Hajduku i njegovoj igri. Igrači koji su ostali su važni, ali nisu glavni. Ima nas jako puno, svatko ima svoju ulogu i vjerujte mi, ovo je možda kombinirana, ali sigurno dobra momčad', završio je Križanac.