PRED ODLAZAK U BRUGGE

Vaha: Igra protiv Villarreala nije naša realnost

02.11.2010 u 15:12

Bionic
Reading

U četvrtak je pred Dinamom ogled četvrtog kola Europske lige protiv Bruggea u Belgiji. Trener 'modrih' tvrdi da priprema momčad za pobjedu kako bi i na taj način povećali šanse za prezimljavanje Dinama u Europi

U srijedu Dinamo putuje u Belgiju, a dan ranije je pred novinare istrčao trener Vahid Halilhodžić i najavio vrlo bitnu utakmicu protiv Bruggea. Da podsjetimo, prije dva tjedna isti protivnici su u Maksimiru odigrali bez pogodaka.

'Igrače pripremam za pobjedu, a to bi bio podvig, no bod ne bi bio loš. Gledao sam našu utakmicu s Bruggeom na Maksimiru i to je dosad naš najjači protivnik, ali bio je i Villarreal pa smo napravili podvig. No ono što smo pokazali u srazu sa Villarrealom nije realno. Možda za godinu, dvije. Moramo zaredati s puno pobjeda da bi se uklonio strah', kazao je Halilhodžić u najavi utakmice s Bruggeom.

Vaha kaže da treba proraditi 'mangupluk' kod igrača, a on ih tome uči od prvog dana. Što se tiče Bruggea, trener 'modrih' ga smatra iskusnijom momčadi od svoje, što znači da se u Belgiji moraju postaviti čvrsto.

Dosta se proteklih dana pisalo o Sammiru i njegovom promašenom jedanaestercu protiv belgijske momčadi, no Vaha smatra da će Brazilac u redovima Dinama opet pucati jedanaesterce.

'Ako bude spreman, pucat će. I ona lopta u Maksimiru je mogla završiti u mreži', kazao je Halilhodžić.