SPONZORIRANI ČLANAK

Ćiro: Bet-at-home prepoznao je potrebe moje momčadi

12.02.2009 u 14:55

Bionic
Reading

Bet-at-home ne zna za predah, kada se radi o ulaganjima u promidžbu sporta. Nakon što su se pokazali na rukometnom SP-u u Hrvatskoj, u ulozi glavnog sponzora jednog od najvećih sportskih evenata ikada organiziranih u našoj zemlji, uz jednaku razinu profesionalnosti odradili su i zagrebački ATP, a ovih se dana iskristalizirala i hvale vrijedna ideja o sponzoriranju nogometne reprezentacije BiH

Trener svih trenera koji je trenutno na radu u susjedstvu bio je više nego oduševljen idejom da talent njegove momčadi poprati jedna od najagilnijih internet kladionica koja ima više od milijun i pol registriranih članova. Ćiro je Bet-at-home uočio na SP-u te je biranim riječima govorio o njihovu angažmanu.

'Apsolutna mi je čast što imam privilegiju družiti se s ljudima koji prepoznaju i razumiju sport. Budimo realni, Bet-at-home zaokupirao je internet, a znamo da je internet najefikasniji medij. Uistinu su se afirmirali putem ovog našeg famoznog SP-a, gdje su bili toliko nazočni da im se i ovim putem želim zahvaliti, jer nisam siguran da bi prvenstvo moglo tako dobro funkcionirati bez njihovog doprinosa', ističe Ćiro i osvrće se na eventualnu suradnju Bet-at-homea i BiH reprezentacije.

'Treba znati pokazati jedan smisao za sport i darežljivost. Mogućnosti su drugačije u Hrvatskoj i u Austriji, a posebno je delikatna situacija u BiH. Imamo vitalnih problema, dakle financijske prirode, dok s druge strane imamo momčad koja obećava i može se nositi s najvećim ekipama poput Španjolske, Belgije, Turske. Za očekivati je da ćemo biti zapaženi, jer samo rezultat može vas izvući iz anonimnosti, a za to nam je potrebna i podrška kakvu pruža Bet-at-home.'

Ćiru bi posebno razveselila navijačka pjesma, poput one koju je Bet-at-home darovao Kaubojima uoči SP-a i koja se brzinom munje uvukla u srca navijača, ali i naših reprezentativaca. Idemo do kraja postala je glavni hit i u autobusu s kojim su Pakleni pristizali u rukometne arene.

'Istina, ništa kao pjesma ne može ujediniti ljude, ništa kao pjesma koja je doživjela renome himne ne može ujediniti navijače. To je jedan dodatan impuls i zato sam jako zainteresiran da raja pjeva pjesmu koju bi nam poklonio Bet-at-home, da nam omogući sličnu stvar kao i hrvatskim rukometašima', zaključio je uvijek raspoloženi Ćiro.