OZBILJNE OPTUŽBE

Klasnić prijavljen pa uhićen u pet ujutro

29.10.2010 u 09:18

Bionic
Reading

Šokantna vijest o uhićenju, pa puštanju uz kauciju hrvatskog nogometnog reprezentativca Ivana Klasnića zbog navodnog silovanja i dalje nema nekih novih detalja. Klasnić se još nije očitovao o cijeloj priči, no policija u Manchesteru tvrdi da je u pet ujutro dobila prijavu silovanja

Vijest tjedna o uhićenju Ivana Klasnića u Manchesteru zbog navodnog silovanja maloljetnice ne silazi s naslovnica medija. Dok se čeka službeno očitovanje samog hrvatskog reprezentativca i člana Boltona, javljaju se neki detalji cijele priče.

Hrvatski nogometni savez i izbornik Bilić čvrsto stoje uz Klasnića i vjeruju da sve ovo nema veze s njim, no isto su tako javili su se iz manchesterske policije koji su potvrdili da su dobili prijavu za silovanje.

'Policija trenutno istražuje prijavu za silovanje koja se dogodila u centru Manchestera. Nešto prije pet sati ujutro u ponedjeljak policija je dobila poziv da je 17-godišnja djevojka silovana. Uhitili smo 30-godišnjaka zbog sumnje za silovanje te je pušten uz kauciju', kazao je glasnogovornik tamošnje policije.

Klub i Klasnić su se zasad odlučili za šutnju, no uskoro će se i oni morati očitovati o cijelom slučaju koji nimalo ne zvuči bezazleno.