ENGLEZ PODIVLJAO

Dobio crveni karton, sjeo u džip i ganjao suca

28.10.2010 u 15:01

Bionic
Reading

Da su se igrači svađali, pa čak i potukli sa sucima, nije velika novost, no nedjeljni događaj na niželigaškoj utakmici u Engleskoj zavređuje pozornost. Nakon što mu je sudac pokazao crveni karton, igrač je otišao sa stadiona, sjeo u svoj džip, vratio se i počeo loviti suca po terenu

Prema pisanju engleskog izdanja Metroa, u nedjelju je igrana utakmica između Lonsdalea i Southporta, a sudac je crveni karton pokazao Josephu Rimmeru. No, dok je izlazio s travnjaka, Rimmer nije pokazivao da ga je ta odluka razljutila.

Ipak, par minuta kasnije, isključeni se igrač odlučio na nesvakidašnju jurnjavu. Sjeo je u svoj Range Rove, srušio ogradu i stigao na travnjak, gdje je pokušao pregaziti suca. Kako je sudac, zajedno sa svojim pomoćnicima, uspio pobjeći, Rimmer je nastavio jurnjavu po terenu. Zatim je izašao iz džipa i počeo vikati na suce, nakon čega je priveden. Na sudu je Rimmer optužen za napad i opasnu vožnju.

'Vozio se po terenu u namjeri da prekine utakmicu. Priznao je da je prijetio glavnom sudu Davidu Harknessu. Rimmer dosad nije osuđivan i ima stalni posao u jednoj tvrtki', rekao je Rimmerov odvjetnik Philip Tully.