POD ZAŠTITOM SPECIJALACA

Mafija prijeti srpskom vrataru Stojkoviću

19.10.2010 u 08:51

Bionic
Reading

Vrataru srpske reprezentacije Vladimiru Stojkoviću nije lako. U Genovi je prije kvalifikacijske utakmice Italije i Srbije jedva izbjegao linč srpskih huligana, a u javnost je procurilo i to da bivši golman Crvene zvezde, a sada Partizana, doživljava prijetnje mafije

Šef novobeogradskog klana Dejan Stojanović Keka uputio je preko posrednika prijeteće poruke srpskom vrataru zato što je prešao iz lisabonskog Sportinga u Partizan bez njegovog odobrenja.

'Keka je uputio prijetnje Stojkoviću iz Južne Amerike, gdje se krije posljednjih godinu dana, i odakle upravlja kriminalnom grupom koja krijumčari kokain u Europu. On je i ranije povezivan s prodajom igrača FK Crvena zvezda te je smatran neslužbenim menadžerom nekoliko Zvezdinih igrača, na čijoj je prodaji inozemnim klubovima zaradio više milijuna eura. Među tim transferima spominjao se i onaj golmana Stojkovića', rekao je za Blic izvor iz MUP-a Srbije.

Inače, golman Stojković se nakon povratka u Srbiju nalazi pod zaštitom Specijalne terorističke jedinice, a policija i dalje istražuje tko je sve sudjelovao u financiranju nereda u Genovi.