NORVEŠKA PRED VRATIMA

Srna: Sada se više ne sumnja u nas

11.10.2010 u 17:26

Bionic
Reading

Hrvatski izbornik Slaven Bilić i kapetan Darijo Srna u ponedjeljak su se na konferenciji za medije dotaknuli Izraela i Norveške

Kvalifikacijska utakmica za odlazak na Europsko prvenstvo 2012. u Izraelu uspješno je apsolvirana te je izbornik Slaven Bilić na konferenciji za medije u Čatežu najavio prijateljski susret s Norveškom.

'Oni zaslužuju respekt. U kvalifikacijama imaju sve pobjede, uključujući i onu nad velikim Portugalom. Za mene je utakmica s Norveškom u tretmanu kvalifikacijskog susreta, a znam da će i Norvežani tako igrati', podsjetio je Bilić.

'Norveška igra industrijski nogomet, ali je vrlo opasna iz polukontre. Moramo nametnuti svoj stil igre, posjedom lopte, i ne smijemo ih gubiti, a ako izgubimo loptu, ne smijemo stati i razmišljati zašto se to dogodilo', dodao je hrvatski izbornik.

Kapetan Darijo Srna zbog suspenzije je morao propustiti utakmicu u Izraelu.

'Tom smo pobjedom kupili vrijeme i mir za ispravljanje pogrešaka koje smo radili. Mi imamo kvalitetu, a sada se više ne sumnja u nas i ima manje kritika. Nikad više neću dobiti kartone, teško mi je gledati s tribine kako se moji suigrači muče', rekao je kapetan.