REPKA OTIŠLA U IZRAEL

Bilić bi bio zadovoljan i bodom u Tel Avivu

08.10.2010 u 11:09

Bionic
Reading

'Kockasti' su u petak ujutro iz zagrebačke zračne luke krenuli prema Tel Avivu gdje u subotu u 21 sat igraju kvalifikacijski susret s Izraelom. Igrači i stručni stožer čvrsto vjeruju da neće izgubiti na stadionu Ramat Gan

Dobro raspoloženi, hrvatski su se reprezentativci skupili u petak ujutro na Plesu i zaputili se prema Izraelu. Prije odlaska podijelili su posljednje dojmove o suparniku.

'Mi smo spremni i zdravi, a još smo i izvanredno trenirali. Tri boda bi nas digla, a bod bi nas ostavio u dobroj poziciji. Ova utakmica nije odlučujuća', smatra izbornik Bilić, a slično razmišlja i Ivica Olić koji bi također bio zadovoljan da se iz Izraela Hrvatska vrati s bodom.

'Zadovoljan bih bio i s bodom, a najvažnije je ne izgubiti jer tako ostajemo u igri za prolaz dalje.'

Za razliku od njih, Eduardo vjeruje da će Hrvatska slaviti u Tel Avivu. Baš je Dudu zadnji put u Izraelu briljirao zabivši im tri gola.

'Očekujem našu dobru igru i pobjedu, iako neće biti lako. Izraelci baš ne gube doma, ali ako će igrati otvoreno, bit će to naša velika prilika', mišljenja je Dudu. Na njegovom tragu je i Josip Šimunić koji tvrdi da sve štima i da će Hrvatska sigurno pobijediti.

Predsjednik HNS-a Vlatko Marković još je jednom ponovio da utakmica u Tel Avivu nije presudna za Bilića, ali je važna za reprezentaciju jer pobjedom Hrvatska prolazi dalje.