STRAH U ENGLESKOJ

Nasri sucima: Morate nas zaštititi

05.10.2010 u 21:10

Bionic
Reading

Omaleni Francuz iz redova Arsenala Samir Nasri iz reprezentativnog je kampa poručio sucima u Engleskoj da preuzmu kontrolu nad sve grubljom igrom u najatraktivnijoj ligi svijeta

Nasriju društvo u kampu nije pravio Hatem Ben Arfa, jer mu je u nedjelju u bezobzirnom startu nogu slomio Nizozemac De Jong. Arfa će vjerojatno ostatak sezone provesti na oporavku i Nasri više ne želi šutjeti.

'Najviše me kod te situacije smeta sudačka odluka. Sudac vidi da Hatema izvode van vezanog i da diše uz pomoć boce s kisikom i opet ne isključi De Jonga. Nije mu dao ni žuti karton! To se u Engleskoj mora pod hitno promijeniti', smatra Nasri.

'De Jong ima pedigre problematičnog igrača, nešto slično kao Van Bommel i suci bi trebali unaprijed imati u vidu kakvi su to igrači.'

Nasri je u Arsenal došao nakon stravične Eduardove ozljede, ali je se jasno sjeća.

'Nije De Jongov prekršaj bio toliko brutalan kao onaj nad Eduardom, ali je bio dovoljno grub da ga se nazove nepotrebnim. Nesreće će se uvijek događati, pogotovo na najvišim razinama, ali pitanje je jesmo li zaštićeni od sudaca. Ja mislim da nismo', završava Nasri.