GRCI U STRAHU

PAOK zalijeva travu da zaustavi Dinamo

30.09.2010 u 10:04

Bionic
Reading

Večeras od 21.05 sati, na stadionu Toumbas, PAOK i Dinamo igrat će utakmicu drugog kola Europske lige. Kako se dvoboj približava, dojam je da je nervoza kod domaćina sve veća

Loši rezultati PAOK-a u domaćem prvenstvu, remi u prvom kolu Europske lige te sve glasniji prigovori navijača u redove večerašnjeg Dinamovog suparnika, PAOK-a, unose nemir. Stoga se pazi i na najmanje sitnice, kako bi se Halilhodžićevoj momčadi pokvarilo raspoloženje.

'Trava je previsoka, ovo je nezapamćeno. Pa jedva se krećemo, lopta nije brza', vidno uzrujan bio je Dinamov trener nakon treninga na PAOK-ovom stadionu u srijedu navečer.

Međutim, s obzirom na to da je riječ o vrlo iskusnom stručnjaku koji vodi brigu o svakom detalju, taj je problem prijavio Uefinom delegatu, zbog čega bi Grci danas prijepodne trebali pokositi travu. Naime, visina vlati ne bi smjela biti viša od 2,5 centimetara.

Prema pisanju Sportskih novosti, PAOK-ovin navijačima će u pomoć stići dvjestotinjak Grobara, navijača Partizana s kojima su u 'bratskim odnosima', što znači da će uvrede sa solunskog stadiona biti još žešće. Ipak, na Dinamu je da na njih odgovore dobrom i požrtvovnom igrom, po mogućnosti zabiju gol i utišaju domaće navijače.