DENISOV NAPAO TRENERA

Križanac spriječio tučnjavu na treningu Zenita

24.09.2010 u 08:53

Bionic
Reading

Ruski reprezentativac Igor Denisov u četvrtak je izvrijeđao pomoćnog trenera Vladislava Radimova, a potom i nasrnuo na njega. Mediji redom prenose da su teži incident spriječili suigrači predvođeni Ivicom Križancem

Radimova je na treningu dopalo suditi igru na dva gola. Pritom je dosudio slobodni udarac na krivicu Denisova, koji je na to podivljao. Radimov, donedavno i sam temperamentni igrač, reagirao je staloženo, a pobješnjelom Denisovu se na putu do trenera ispriječio stasiti Križanac. U Zenitovoj hijerarhiji Denisov je, inače, treći zamjenik kapetana momčadi.

'On ima posebnu kvalitetu borca koji do zadnjeg ratuje za svaku loptu. No postoje granice. Nijedan igrač ne smije sumnjičiti odluke mojih pomoćnika', komentirao je glavni trener momčadi Luciano Spaletti.

O nekoj posebnoj nervozi Hajdukovog suparnika u Europski ligi ipak bi bilo pretjerano govoriti na osnovi tog incidenta. Nakon razočaravajućeg posrtaja u pretkolu Lige prvaka, Zenit konačno rastura na domaćoj sceni. U 19 prvenstvenih utakmica ne zna za poraz: zabio je najviše (31), a primio najmanje (sedam golova). Klub iz Sankt Peterburga dominira na tablici sa 47 bodova, dok drugoplasirani Rubin iz Kazana ima dvije utakmice više, a samo 43 boda.