PREVISOKA CIJENA POBJEDE

Messi ozlijeđen nakon krvničkog starta

20.09.2010 u 08:28

Bionic
Reading

U najzanimljivijoj utakmici trećeg kola španjolskog prvenstva Barcelona je slavila kod Atletico Madrida sa 2:1, ali je za to platila veliku cijenu, jer je na nosilima iznesen Lionel Messi

Tri posljednje sezone Barcelona je padala na stadionu Vicente Calderon, ali ovoga puta katalonsko društvo slomilo je domaćina.

Gosti su sjajno ušli u dvoboj, a Messi je pogodio u 13. minuti. Iako je Atletico izjednačio preko Raula Garcije, momčad s Nou Campa se u prednost vratila preko Piquea (33). Do kraja više nije bilo promjena rezultata iako je Guardiolina družina imala znatno više pravih prilika za uvjerljiviju pobjedu.

No Barcelona je susret završila kiselim osmijehom na licu, a razlog je ozljeda Messija. Na njega je u trećoj minuti sudačke nadoknade krvnički startao Ujfaluši za što je dobio crveni karton.

Argentinca su na nosilima iznijeli s travnjaka i odmah odvezli na pregled da se ustanovi težina ozljede njegovog desnog gležnja, ali sudeći po videosnimci, najveća zvijezda Barcelone mogao bi dulje vrijeme izbivati s terena.

Inače, Atleticu je to prvi poraz te sada ima šest bodova koliko i Barcelona, a vodi Valencija s maksimalnih devet bodova iz tri utakmice.

Ozljeda Argentinca