TRENER RANGERSA

'Jelavić će biti naša snaga u prvenstvu'

17.09.2010 u 11:22

Bionic
Reading

Nikica Jelavić ne može pomoći svom Glasgow Rangersu u Ligi prvaka, no zato trener Rangersa Walter Smith od hrvatskog reprezentativca očekuje velike stvari u nacionalnom prvenstvu

Zbog toga što je igrao za bečki Rapid već ove sezone u Europi, hrvatski nogometni reprezentativac Nikica Jelavić nema pravo nastupa za Glasgow Rangers u Ligi prvaka. To ipak ne smeta treneru Smithu, već uvjerava sve da će Jelavić biti udarna snaga Rangersa u škotskom prvenstvu. Da podsjetimo, Jelavić je zabio svoj prvi gol za Rangerse protiv Hamiltona.

'Nikica će, zbog činjenice da neće igrati Ligu prvaka, biti svježiji od većine igrača, pa se nadam da će ta njegova svježina utjecati na njega da bude još bolji nego dosad. Više bi voljeli da nam može pomoći u Ligi prvaka, no to nažalost nije moguće. Moramo to prihvatiti. S nestrpljenjem očekujem Nikičine partije u narednom vremenu i uvjeren sam da će pokazati svima zbog čega smo ga doveli. Već dosad je pokazao da se radi o klasi, ali još više očekujem od njega', kazao je trener Glasgow Rangersa Walter Smith za službene stranice škotskog kluba.