GLAS JAVNOSTI

Svaki drugi Hrvat želi Sammira u repki

17.09.2010 u 11:24

Bionic
Reading

Sammir je briljirao protiv Villarreala, a njegove predstave ove sezone svidjele su se i hrvatskoj javnosti. Naime, podrška u anketi na stranicama Hrvatskog nogometnog saveza sve je veća u korist brazilskog veznjaka u odnosu na ostale ponuđene kandidate za A selekciju

Nedavno je Zdravko Mamić rekao da Sammir zaslužuje poziv u hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Iz Bilićeva stožera to nisu željeli komentirati, a HNS je postavio anketu (13. rujna) s pitanjem: Tko, prema vašem mišljenju, od dolje (abecednim redom) navedenih veznih igrača, najprije zaslužuje poziv u hrvatsku A reprezentaciju?

Na listi su se našli Milan Badelj, Ivo Iličević, Mato Jajalo, Zvonko Pamić, Ivan Perišić, Jorge Sammir Cruz Campos, Anas Sharbini i Marin Tomasov.

Brazilski veznjak dobio je najviše glasova do 15. rujna, čak 30 posto u izboru 350 posjetitelja, no nakon briljantne igre protiv Villarreala, podrška javnosti u njegovu korist u odnosu na ostale još više je narasla. Sada se je od oko 1.500 ljudi njih gotovo 50 posto opredijelilo za Sammira. Najbliži u trenutku izlaženja teksta bili su mu Ivan Perišić (15 posto) i Ivo Iličević (13 posto).