TRNOVIT PUT OPORAVKA

Englezi tvrde: Valencia bi mogao završiti kao Eduardo

16.09.2010 u 17:39

Bionic
Reading

Teška ozljeda Ekvadorca Valencije u utakmici Lige prvaka još jednom je podsjetila engleske medije na Eduarda da Silvu i njegov lom noge. Uspoređujući njih dvojicu, engleski mediji boje se da ni jedan ni drugi neće dostići razinu koju su mogli

Engleski portal goal.com raspisao se o lomu noge Unitedova Valencije i odmah ga usporedio s nogometnim putom hrvatskog reprezentativca Eduarda da Silve.

Antonio Valencija došao je Manchester United s etiketom čovjeka koji će zamijeniti Cristiana Ronalda, što je teška zadaća, kao i ona Eduarda da Silve koji je svojedobno u Arsenal doveden kao zamjena za Thierryja Henryja.

Dudu je imao obećavajući početak, no onda mu je u Birminghamu slomljena noga. Nažalost, nakon dugotrajnog oporavka hrvatski se reprezentativac nije vratio u željenu formu i danas je član ukrajinskog Šahtara.

Ista stvar prijeti i Ekvadorcu Antoniju Valenciji iz Manchester Uniteda koji je u utakmici protiv Rangersa u duelu s Broadfootom slomio nogu. Na sreću Valencije, njegova ozljeda nije tako teška kao Eduardova, no i kod Valencije je ključan psihološki moment. Ekvadorac je bio na putu da dostigne zvjezdani status, ali vrlo lako da je na putu Eduarda da Silve, stoji u tekstu goal.coma.