PROSUDITE SAMI!

Pranjić: Jedanaesterac je bio čist kao suza

08.09.2010 u 11:09

Bionic
Reading

Hrvatski nogometaši nisu bili previše razočarani nakon remija s Grcima. Naravno, na njihovim licima nije se moglo vidjeti ni zadovoljstvo nakon 0:0, ali gubitak dva boda nije shvaćen kao tragedija

Neke igrače gubitak dva boda nije toliko zabolio kao nešto drugo.

'Kontrolirali smo igru, imali smo više šansi, ali nismo zabili. Sad u Izraelu idemo na pobjedu, mi uvijek idemo na trijumf. Razočarala me istočna tribina koja nam je zviždala, to sigurno nismo zaslužili, dali smo sve od sebe', izjavio je Luka Modrić.

Na utakmici je bila i jedna sporna situacija u drugom poluvremenu, kada je Vyntra srušio Pranjića u 16 metara, ali se sudac nije oglasio.

'Mislim da je 11-erac bio čist kao suza. Grk me gurnuo, nije ni primio loptu, tu je sve jasno, zar ne?', rekao je Danijel Pranjić.

Najtužniji je bio Josip Šimunić:

'Jako sam razočaran. Nismo pobijedili. Moglo je biti 1:0 za nas, mogao je biti penal za nas, moglo je biti ovo, moglo je biti ono. Ali na kraju je završilo neodlučeno. Najgore je igrati protiv momčadi koja se tako zatvori i igra na bod. Izgubili smo dva boda. Ne, nismo igrali ziheraški kao što vi mislite, igrali smo našu strpljivu igru', bio je jasan Šimunić.

Najbolja prilika došla je u sudačkoj nadoknadi. Eduardo nije zabio. Mnogi će reći da bi to onaj stari Eduardo bez problema pospremio u mrežu.

'Da, imao sam tu šansu, šteta što nisam pogodio. Grk je uspio blokirati, bacio sam se, ali lopta nije završila u mreži', kazao je Eduardo.

Sporni trenutak počinje nakon dvije minute i 12 sekundi u videoprilogu