PREDSTAVLJENA EKSKLUZIVA

Najjači sportski događaji samo na MAXtv-u

08.09.2010 u 10:38

Bionic
Reading

U središnjici HT-a uz sudjelovanje izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Slavena Bilića i njegova stručnog stožera, predstavljen je novi sportski paket MAXtv-a u kojem se ekskluzivno mogu pratiti kanali Arena Sport 1 i Arena Sport 2

Hrvatski Telekom predstavio je novi programski sportski paket MAXtv-a. Predstavljanju su bili prisutni i svi članovi stručnog stožera hrvatske nogometne reprezentacije na čelu s izbornikom Slavenom Bilićem te Richard Brešković, direktor Odjela za upravljanje ponudom i strategiju fiksnih korisnika HT-a.

'U sportskom paketu ljubiteljima sporta nudimo najbolje i najatraktivnije događaje kao i iznimno kvalitetan popratni program poput vijesti i ostalih formata sportsko-informativnih emisija. Prije svega smo ponosni što smo našim korisnicima, omogućili uživanje u najboljim svjetskim i europskim nogometnim ligama. No za one koji ne preferiraju samo nogomet, tu je i još ostalih sportova poput tenisa, hokeja, golfa, vaterpola, ekstremnih sportova, itd', kazao je Richard Brešković tijekom konferencije.

Sportski paket u svojoj ponudi ekskluzivno ima i kanale Arena Sport 1 i Arena Sport 2, ali i Sportklub, koji omogućavaju praćenje svih najvažniji sportskih događanja u svijetu, a uz najbolje hrvatske komentatora, poput Željka Vele, to će ih učiniti još zanimljivijima. Konkretno, spomenuti sportski paket, jedinstven na hrvatskom tržištu, ponudit će ljubiteljima nogometa utakmice engleske, španjolske, francuske i talijanske lige, te najzanimljivije susrete kvalifikacija za Euro 2012, hokejaške super utakmice iz američko-kanadskog NHL-a i ruskog KHL-a, kao i Ebel lige u kojoj nastupa naš Medveščak, košarkaške dvoboje u NLB i NBA ligi te superatraktivne španjolsku i njemačku rukometnu ligu.

Predstavljen sportski paket MAXtv-a