KVALIFIKACIJE ZA EURO 2012.

Šimunić: Protiv Grka uzeti tri boda, makar i krvava

05.09.2010 u 18:59

Bionic
Reading

Pobjeda u Rigi već je arhivirana, a pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom je nova prepreka. Bilić boysi u utorak igraju drugu kvalifikacijsku utakmicu za Euro 2012. i to protiv ranjene Grčke u Maksimiru

Za razliku od Latvije, protiv Grka izbornik Bilić će moći računati na Luku Modrića i to je definitivno najbolja vijest za hrvatsku ekipu.

'Izgubio sam deset dana, ali ne vjerujem da se to može odraziti na kondicijskom planu, a nisam izgubio ni dobru formu. S Grcima neće biti lako, kiksali su na startu i sigurno će se protiv nas pokušati vaditi. Ne vjerujem da će jurnuti, logičnije je očekivati da će se pritajiti i čekati priliku u kontrama. Iako, kako god oni igrali, budemo li mi pravi, nemaju baš nikakve šanse', smatra Modrić koji tvrdi da ih nije gledao na Svjetskom prvenstvu te naglašava:

'Neka Grci razmišljaju o nama, a mi samo želimo da bude pun stadion.'

Uz Modrića je bio i pouzdani stoper Josip Šimunić.

'Grci me baš i ne zanimaju. Kad smo spremni i kompletni, ne bojimo se baš nikoga. Pobijedimo li, imat ćemo šest bodova, Grci samo jedan. U utorak moramo uzeti tri boda, pa makar bili i krvavi', zaključuje Šimunić.