U MILANU JE LJEPŠE

Beckham: Ne želim nazad u Los Angeles!

05.02.2009 u 10:02

Bionic
Reading

Prvi put otkad je došao na posudbu u Milan iz Galaxyja, David Beckham se oglasio na temu želi li ostati na San Siru ili se vratiti u SAD. Mada su mnogi očekivali diplomatski odgovor od engleskog reprezentativca, on je bio jasan – želi ostati u Milanu!

Beckhamova tromjesečna posudba Milanu na kraju će ispasti kao loš poslovni potez Los Angeles Galaxyja. Iako su ga posudili kako bi čovjek ostao u dobroj formi, svakim danom raste pritisak milanskog kluba, ali i javnosti te stručnjaka za ostankom Davida Beckhama u Italiji.

Dosad je Beckham uspješno izbjegavao izravan odgovor na pitanje bi li želio ostati i nakon isteka posudbe, no ovoga puta iznenadio je sve svojim više nego izravnim odgovorom.

'Znam da imam valjan ugovor s Galaxyjem koji me tjera da se vratim u Los Angeles, no ja želim ostati u Milanu i nakon što završi ova posudba. Želim ostati jer mi je dobro u klubu i imamo izvrsne rezultate i radim s izvrsnim trenerom', stoji u Beckhamovom izjavi koja stoji na službenoj stranici Milana.

Bivšeg člana Manchester Uniteda i Real Madrida u Los Angelesu očekuju 9. ožujka jer nešto kasnije počinje MLS (Major League Soccer – američka nogometna liga op.a), no s obzirom na to kako svakim danom raste pritisak na Galaxy da raskine ugovor s Beckhamom, možda je Englez već odigrao posljednju utakmicu za taj klub.

U svakom slučaju, sad su na potezu čelnici Milana i LA Galaxyja kako bi došli do rješenja koje bi zadovoljilo sve strane.