POVRATAK NA TEREN

Becks se više neće motati po kući

03.09.2010 u 12:11

Bionic
Reading

Engleski nogometaš David Beckham (35), koji je zbog ozljede od sredine ožujka izvan terena, nada se da će se 11. rujna vratiti nogometu. Tog dana njegov američki klub Los Angeles Galaxy igra prvenstveni susret protiv momčadi Columbus Crew

'Bit ću na klupi za pričuve i nadam se da ću dobiti priliku da odigram posljednjih 15 ili 20 minuta susreta protiv Columbusa', izjavio je Beckham.

Bivši kapetan engleske reprezentacije zaradio je ozljedu Ahilove tetive 14. ožujka dok je bio na posudbi u AC Milanu, i zbog toga je propustio nastup na SP u Južnoj Africi. Liječničke prognoze predviđale su da će se Beckham vratiti na nogometne terene početkom listopada, ali on ih je preduhitrio.

'Kad prvi puta u karijeri zaradite tako ozbiljnu ozljedu, i to u poznim igračkim godinama, normalno je da pomislite kako bi to mogao biti kraj igračke karijere. No, ta je pomisao u mojoj glavi bila samo deset sekundi. Dugo izbivanje s terena izaziva određene frustracije, ali mislim da je bilo gore mojoj supruzi, jer sam se stalno motao po kući', rekao je Beckham.