USKORO DAN ODLUKE

Klinci opet u Sv. Martinu bruse formu za Srbe

01.09.2010 u 13:12

Bionic
Reading

Ostalo je samo nekoliko dana od posljednje utakmice mlade nogometne reprezentacije u kvalifikacijama za Euro 2011. Ladićevi klinci odlaze u Kragujevac, gdje će protiv Srbije u subotu tražiti barem bod koji osigurava play off kvalifikacija

Prije 11 mjeseci, Hrvatska je u Varaždinu nadvisila Srbiju s 3:1 i otvorila si put prema prvom mjestu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo U-21 u Danskoj iduće godine. Bila je to pobjeda ondašnjeg autsajdera nad favoritom, koja je momčad Dražena Ladića lansirala na naslovnice svakog iole ozbiljnijeg medija koji se bavi i sportom. Godinu dana kasnije, vrijeme je za uzvrat, a naboj zbog važnosti utakmice približno je isti kao i 2009. Ovog puta Hrvati su favoriti, prvi na ljestvici i bod im osigurava play off kvalifikacija.

Po starom dobrom običaju, Hrvatska se za utakmicu priprema u Međimurju. Baza je već pomalo tradicionalna, Sv. Martin na Muri, točnije tamošnji Spa & Golf Resort. Mir, tišina, prelijepa priroda i odlični uvijeti za trening i uigravanje idealni su za mladu momčad koja vjeruje u sebe i uspjeh u Kragujevcu. Uostalom, ono što je A-reprezentaciji Čatež, to su mladima postale Toplice Sv. Martin.

'Izuzetno nam je drago što su naši mladi nogometaši ponovno kod nas. Nastojimo im biti non stop na usluzi, ostvariti sve njihove želje i tako im pomoći u izgradnji nogometnih uspjeha. I prošli put pripremali su se u našem Resortu za utakmicu sa Srbijom i znamo kako su suparnici prošli u Varaždinu; bilo je 3:1 za Hrvatsku. A u proteklih godinu dana otkad je Spa & Golf Resort Sveti Martin baza priprema mlade nogometne reprezentacije, nisu izgubili nijednu utakmicu! Nadamo se da će tako biti i ovog puta, da će Ladićevi dečki biti uspješni i iz Kragujevca se vratiti u Hrvatsku s novim trijumfom', kazao nam je Željko Zadravec, jedan od čelnih ljudi Resorta u kratkom telefonskom razgovoru o boravku U-21 reprezentacije u Sv. Martinu na Muri.

Izabranici Dražena Ladića će u četvrtak autobusom otputovati prema Vinkovcima, gdje će na stadionu Cibalije odraditi i pretposljednji trening, a u petak ujutro planiran je polazak iz grada na Bosutu prema Kragujevcu. Utakmicu koja je na rasporedu u subotu u 16 sati, na stadionu Čika Dača, sudit će Englez Lee Probert, a pomoćnicima Simonom Beckom i Scottom Ledgerom, a četvrti sudac bit će Paul Tierney.