NOVA ERA 'ROSSONERA'

Robinho četiri godine u 'braku' s Milanom

31.08.2010 u 19:16

Bionic
Reading

Nakon Zlatana Ibrahimovića u redove talijanskog nogometnog velikana Milana stigla je još jedna velika zvijezda Brazilac Robinho (26). Brazilski napadač je za 'rossonere' potpisao ugovor na četiri godine, dok je njegovom bivšem klubu Manchester Cityju pripalo 15 milijuna eura

Milan je ovaj transfer odradio u potpunoj tišini, a sve je privedeno kraju posljednjeg dana prijelaznog roka. Robinho je ujutro privatnim zrakoplovom talijanskog premijera i vlasnika kluba Silvia Berlusconija stigao u Milan na završnu rundu pregovora nakon čega je potpisao ugovor.

'Stigao sam u veliki klub. Želio sam karijeru nastaviti u Italiji ili Španjolskoj i moja se želja ostvarila,' poručio je Robinho sretan što se riješio Manchester Citjya.

Premda je u City stigao 2008. godina iz Real Madrida za 42,5 milijuna eura što je rekordni transfer u britanskom nogometu, vrlo brzo je prekrižen. Zbog toga je prošle sezone proveo na posudbi u Santosu.

Dolazak Ibrahimovića, a sada i Robinha na San Siro oduševio je navijače Milana kojima je bilo dosta gledanja u leđa gradskog suparnika Intera.