DOBRA VIJEST

Modrićev nastup protiv Grka je izgledan

30.08.2010 u 19:07

Bionic
Reading

Luka Modrić je u pratnji liječnika reprezentacije dr. Bahtijarevića u ponedjeljak prijepodne u Zagrebu obavio pregled ultrazvukom te se već u jutarnjim satima priključio momčadi u Čatežu

Prema informacijama kojima raspolaže liječnik reprezentacije Zoran Bahtijarević, Luka Modrić bi mogao biti na raspolaganju izborniku Slavenu Biliću za drugu kvalifikacijsku utakmicu s Grčkom u Zagrebu, koja je na rasporedu 7. rujna.

Naime, pregled ultrazvukom u bolnici Sestara milosrdnica kod dr. Igora Borića pokazao je dobre rezultate. Prema riječima dr. Bahtijarevića, 'zacjeljenje oštećenog mišića je znatno bolje od očekivanog' te će odlukom izbornika Bilića i liječničke službe Luka već od ponedjeljka postupno biti izlagan povećanim naporima kako bi se doveo u stanje da konkurira za utakmice.

Teško je vjerovati da će Modrić biti među 18 igrača koji će 3. rujna biti u kadru za susret s Latvijom, no postoje realni izgledi da će, ako ne bude nepredviđenih situacija, biti na izbornikovoj listi četiri dana kasnije za utakmicu s Grčkom.