NJEMAČKI MEDIJI PIŠU

HSV prodaje Petrića zbog Van der Vaarta?

30.08.2010 u 11:50

Bionic
Reading

Od početka priprema za novu sezonu, hrvatski reprezentativac Mladen Petrić nailazi na probleme u HSV-u. Nedavno je trener Veh zaprijetio da može igrati na krilu ili sjediti na klupi, dok su se sada njemački mediji raspisali o tome da ga se HSV želi što prije riješiti

Mladen Petrić je u 52 nastupa za HSV u Bundesligi  postigao 20 golova, no to mu ne garantira ostanak u Hamburgu. Kako piše njemački Kicker, čelnici hamburškog kluba voljeli bi se riješiti hrvatskog reprezentativca, a također žele vratiti iz Reala svog nekadašnjeg člana Rafaela van der Vaarta.

S obzirom da je Real istaknuo visoku cijenu za nizozemskog reprezentativca, koji se baš i nije snašao na Santiago Bernabeuu, u HSV-u razmišljaju o prodaji Petrića da bi namaknuli sredstva za kupnju Van der Vaarta.

Trener HSV-a Armin Veh, piše Kicker, više vjeruje Guerreru i Van Nistelrooyju i daje sve manje prilike našem Petriću. Isti list navodi riječi trenera hamburške momčadi koji tvrdi da je do kraja prijelaznog roka (koji završava u utorak) sve moguće.