OPTIMIZAM NA POLJUDU

Sapunar iz Monaca: Imamo šanse proći skupinu!

27.08.2010 u 14:22

Bionic
Reading

Špaco Poklepović nije nakon ždrijeba Europske lige htio previše optimistično najavljivati suparnike Hajduka, za razliku od Petroslava Sapunara koji je očito oduševljen i vidi mogućnost da 'bili' osvoje jedno od prva dva mjesta u skupini G

Prilično ravnodušan bio je trener 'bilih' Stanko Poklepović kada je saznao suparnike Hajduka u skupini G Europske lige. Hajduk će igrati protiv Zenita, Anderlechta i AEK-a, što Špaco ne smatra ni lakim ni teškim ždrijebom.

'U grupi smo s tri različite momčadi, tri različite nacionalnosti i tri različita mentaliteta te ćemo se za svaku utakmicu morati posebno pripremati. Sam prolaz u skupine je za naš dječji vrtić velika stvar, a sad nam preostaje stjecanje iskustva. O protivnicima ne znam puno', kazao je Poklepović ne želeći previše komentirati ni Dinamovu skupinu:

'Želim im sreću, jer je njihov dobar rezultat dobar i za sve nas.'

Ždrijebanju je nazočio i predsjednik Nadzornog odbora Hajduka Petroslav Sapunar koji je izrazio zadovoljstvo, štoviše nada se da će 'bili' napraviti korak dalje.

'Napravili smo dobar posao u kvalifikacijama, a nakon ždrijeba imamo pravo i na veće apetite. Imamo šanse i za korak više, pogotovo na našem terenu, na Poljudu', rekao je Sapunar.