LJUBAV JAČA OD NOGOMETA

Panucci se oprašta zbog prelijepe Rosarije

24.08.2010 u 09:10

Bionic
Reading

Premda se vjerovalo da će na nogometnim travnjacima izdržati barem još jednu sezonu, Christian Panucci objavio je da odlazi u mirovinu. Najzaslužnija za tu odluku je njegova dugogodišnja družica Rosaria Cannavo

Prošlog ljeta Christian Panucci preselio se iz Rima u Parmu, ostavivši na neko vrijeme svoju djevojku Rosariju Cannavo usamljenu u Vječnom Gradu i vrlo brzo je požalio. Ne, nije ga djevojka prevarila, nije razlog ni njegova ili njezina ljubomora, jednostavan razlog je - ljubav. Prelijepa Rosaria bila je usamljena, a Christian je nakon pola sezone raskinuo ugovor s Parmom na svoju štetu i vratio se u Rim.

Nogometaš koji je fascinirao Fabia Capella, koji je od 1991. igrao za Genou, AC Milan, madridski Real, pa zatim bio na posudbi u Chelseaju i Monacu, karijeru je završio u Romi i Parmi. Za talijansku reprezentaciju nastupio je 57 puta, zabio je četiri pogotka, a njegova nazočnost svugdje gdje je igrao značila je jako puno za momčad. Očito tako djeluje i na Rosariju jer upravo se njoj vraća, a odlazi od nogometa. S njegovih 37 godina to nije ništa čudno, no dojam nogometnih kroničara je da je Christian mogao izgurati barem još jednu sezonu na vrhunskoj razini.