ŽELI U RANGERSE

Jelavić odbio zaigrati za Rapid protiv Aston Ville

19.08.2010 u 14:47

Bionic
Reading

Nikica Jelavić odbio je nastupiti za Rapid protiv Aston Ville te tako naljutio čelnike bečkog kluba koji mu ne mogu oprostiti izdaju. Tim svojim potezom hrvatski reprezentativac je natjerao Rapid da ga što prije transferira u Glasgow Rangerse

Hrvatski reprezentativac je već dogovorio prelazak u Glasgow Rangers, ali su čelnici bečkog Rapida prolongirali transfer dok ne odigraju utakmicu protiv engleskog prvoligaša u kvalifikacijama za Europsku ligu.

Jelavić je šokirao čelnike Rapida odlučivši ne zaigrati protiv Aston Ville, čime bi izgubio pravo igranja za Glasgow Rangers u europskom natjecanju.

Ne treba ni spominjati koliko su u Rapidu ogorčeni zbog te Jelavićeve odluke, ali tvrde – ako ne želi igrati, može slobodno ići.

'Suprotno svim očekivanjima, Jelavić nas je obavijestio da neće igrati protiv Aston Ville. Njegova odluka nas je šokirala, jer Rapid je obitelj te smo svi povezani srcem i emocijama. Za nekoga tko se ponaša tako nema mjesta u našem klubu. Iznevjerio nas je i jako smo pogođeni njegovim ponašanjem', kazao je predsjednik Rudolf Edlinger.

Austrijski Kurier prenosi da će se Jelavić za nešto manje od pet milijuna eura na kraju preseliti u Glasgow Rangerse te da je njegova priča u Beču završena.