KAKVA SREĆA!

Panika u avionu: Mladi Srbi jedva izvukli živu glavu

16.08.2010 u 08:49

Bionic
Reading

Prema pisanju srpskog lista Alo! mlada reprezentacija Srbije koja se vraćala iz Bratislave imala je veliku sreću što je živa i zdrava sletjela u Beograd. Avion s kojim su letjeli 'orlići' imao je tehničkih problema s vratima i mogućnost tragedije bila je velika

'Kad se avion podigao na propisanu visinu, a stjuardese krenule služiti hranu i piće, u repu aviona se začulo čudno pištanje, odnosno strujanje zraka. Jedan član posade hitro je skočio i krenuo prema vratima koja su počela polako da se otvaraju, a za njim i stjuardesa, dok je druga bez trunke bilo kakvih znakova panike na licu, kao da je sve u najboljem redu, nastavila da dijeli sendviče, sokove i kavu, što je donekle i smirilo igrače i ostale putnike', opisuje novinar lista Alo! dramu koja je nastala na JAT-ovou letu od Bratislave do Beograda.

Mlada nogometna reprezentacija Srbije tim se avionom vraćala s gostovanja u Slovačkoj (gdje su izgubili 1:2), no na kraju, uz veliku prisebnost posade, ali i uz veliku sreću, sletjela na pistu begradske zračne luke.

'Sjedio sam naprijed, u prvom redu, i nisam ništa primijetio. Nije bilo panike, sve je bilo zaključano, a tek po slijetanju na beogradski aerodrom čuo sam za taj događaj', izjavio je za Alo! sad već bivši selektor 'orlića' Ratomir Dujković, koji je podnio ostavku zbog neuspjeha u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.