EPICENTAR USPJEHA

'Sve što želim ostvarit ću u Tottenhamu'

06.08.2010 u 13:25

Bionic
Reading

Ugledni magazin Kickoff donosi najavu nove Tottenhamove sezone i naglasak stavlja na igru Luke Modrića, kojega je trener Redknapp učinio ključnim igračem svog sastava

Niko Kranjčar i Vedran Ćorluka imaju važne uloge u sastavu Spursa, ali prema viđenju reportera Kickoffa, Modrić je najvažniji kotačić u stroju kluba s White Hart Lanea.

'Nema kluba na svijetu u kojem Luka ne bi mogao igrati za prvi sastav. To je fantastičan igrač, vrhunska klasa', hvali Modrića Redknapp i daje svoj najdraži primjer.

'Mnogi ga smatraju premalim za igranje u srcu veznog reda, a on dokazuje suprotno. Znamo igrati samo s dvojicom u tom dijelu protiv momčadi koja tamo stavi trojicu, a on opet bude glavni pokretač događaja na terenu.'

Luka je objasnio zašto nije želio otići iako su interes pokazali Manchester United i Chelsea.

'Tottenham mi je pružio priliku da zaigram u Premiershipu i želim im se odužiti kroz ostvarivanje još boljih rezultata. Nisam želio otići jer smo prošle sezone završivši na četvrtom mjestu dokazali da se sjajno razvijamo. Vjerujem da imamo još prostora za napredak i da ću, sve što u karijeri želim, moći ostvariti i ovdje', rekao je popularni vezist pred kojim je borba za Ligu prvaka.