BAREM NEŠTO

Rukavina: Jedino lijepo bio mi je doček navijača

05.08.2010 u 11:12

Bionic
Reading

Dugo su nakon utakmice Dinamovi navijači vrtjeli film. Naime, bili su bolji, ali dalje su prošli suparnici jer su, jednostavno, imali više sreće

'Tužan sam kao i svi dinamovci. Otkad sam ovdje, nismo odigrali bolju utakmicu. Ali previše smo promašivali i to smo na kraju skupo platili. Penal? Pucao sam mu u istu stranu. Mislio sam da će Stojanov promijeniti stranu. Ali nije. Bili smo bolji, morali smo proći, ali nismo. Vježbamo penale svaki dan', rekao je Sammir, koji je napokon doživio ovacije zagrebačke publike. Bio je rastrčan i borben, a Dinamovi navijači to znaju nagraditi.

Veliki pljesak, kada je i ulazio na travnjak, ali i izlazio s njega u 88. minuti dobio je i Ante Rukavina. Dakako, bio je tužan zbog ovakvog ishoda.

'Ni oni sami ne znaju kako su prošli dalje. Nismo imali sreće. Ne bih bacao krivnju na suigrače, jednostavno nismo imali svoj dan. Nisam očekivao takav doček u Maksimiru. To mi je najpozitivniji događaj u ovoj tužnoj večeri. Oni su samo igrali na ubačaje i skroz defenzivno i to ih je dovelo do prolaza. Većina naših igrača koji su večeras promašili penale, na treningu zabiju. Nisu imali sreće. Svi smo ih tješili'.

Tuga u svlačionici bila je velika, a potvrđuje to i Arijan Ademi, mladić koji je ovog ljeta stigao iz Šibenika:

'Nismo zaslužili ispasti, ni igrom ni pristupom. Razočarani smo. U svlačionici nitko ni s kim ne priča, svi gledaju u pod.'