PROPALA AKCIJA

Preko video chata zakrvili se navijači i igrači

04.08.2010 u 12:35

Bionic
Reading

Tanka je linija između ljubavi i mržnje kada je riječ o nogometašima i navijačima. Posebice u temperamentnim južnoameričkim sredinama kao što je Brazil gdje je nogomet poput religije

Igrači Santosa održali su video chat sa svojim simpatizerima. Sve je upućivalo na jednu sjajnu ideju kojom bi se stvorilo veće zajedništvo i bolje ozračje za nastavak prvenstva u kojem je taj klub tek na sedmom mjestu.

No umjesto riječi podrške s jedne strane i zahvale s druge nastao je incident koji je postao jedna od glavnih tema u brazilskim medijima.

Jedan navijač, nije poznato Santosov ili se javio netko s namjerom da provocira, uvrijedio je vratara Felipea, jer je usporedio njegove ruke sa salatom.

Ekipa koja je sjedila gola za računalom, suigrači Alan, Zezinho, Madson i Ze Eduardo, pokazala je momčadski duh i odmah oštro reagirala.

'Koliko ja trošim na svojeg psa, za to ti radiš cijeli mjesec', rekao je jedan od njih.

No tu nije stala prepirka. Počele su uvrede i prijetnje s obje strane pa se tako hvalevrijedna inicijativa pokazala kao potpuni promašaj.

Kakve je posljedice ostavio chat na odnos navijača i igrača Santosa, vidjet će se već na prvoj utakmici 8. kolovoza protiv Internacionala.

Na kraju je postalo burno