NEUHVATLJIV

Jimmy Jump skoro zabio za St. Pauli

31.07.2010 u 12:51

Bionic
Reading

St. Pauli, potpuno drugačiji klub koji je izborio nastup u Bundesligi, priprema se za velika iskušenja, a svoju je snagu pokazao španjolskom Racingu iz Santandera koji je pregazio 3:0. Osim golova, 6660 gledatelja će pamtiti i novu akrobaciju najpoznatijeg ometača sportskih priredbi Jimmyja Jumpa

Niti mjesec dana nakon što je ušao na teren tijekom finala nogometnog SP-a, katalonski ekscentrik ponovno je došao pod svjetla kamera. St. Pauli nije odabrao slučajno, jer on je deklarirani protivnik rasizma, a alternativni klub iz Hamburga nositelj je liberalnih nazora u njemačkom nogometu te su na njegovoj tribini dobrodošle sve indie i mainstream skupine, izuzev neonacista.

Jimmy Jump, koji je iza leđa nosio popularnu 'gusarsku' zastavu navijača St. Paulija, uzeo je loptu i krenuo prema Racingovu golmanu. Protivnička obrana nije ga doživjela, ali on je svoj solo prodor odlučio uljepšati s nekoliko 'bicikala'. Golman ga je blijedo gledao, a Jimmy je ušao u 16-erac i pokušao ga lobati. No lopta je otišla previsoko i pogodila mrežu iza grede.

Osiguranju je izmicao sve do tribine, no na kraju su ga ipak uhvatila petorica redara i izvela ga sa stadiona. Publika je bila podijeljena, neki su mu zviždali, a neki odobravali.

Jimmy Jump ima zabranu ulaska na sve stadione svijeta, ali sigurno je da ovo nije njegov posljednji trk sportskim borilištima.

Kakva prilika, morat će poraditi na realizaciji...