POZDRAV BIVŠEM KLUBU

Dudu: Pjevali ste moje ime, to neću zaboraviti

22.07.2010 u 12:47

Bionic
Reading

Nakon što je i službeno postao članom ukrajinskog prvaka Šahtara, Eduardo je progovorio za stranicu svog bivšeg kluba Arsenala zahvalivši se svima koji su bili uz njega u njegovim londonskim danima

Iako više nije član Arsenala, hrvatski reprezentativac i nova prinova Šahtara Eduardo da Silva poželio se zadnji put obratiti navijačima i klubu, zahvalivši im na svemu što su učinili dok je nosio dres londonskog kluba.

'Prije nego okrenem novo poglavlje u svojoj karijeri i zaigram za Šahtar, želio bih nešto poručiti svojim prijateljima u Arsenalu. Posljednjih nekoliko dana bilo je jako emotivno za mene. Iako sam uzbuđen zbog novih izazova u Šahtaru, tužan sam zbog napuštanja Arsenala u kojem sam proveo zadnje tri sezone.

Arsenal je poseban i nedostajat će mi puno ljudi iz kluba, od igrača i članova stožera do divnih navijača. Htio bih zahvaliti svima koji su me podupirali dok sam igrao u Arsenalu. Kad sam došao u Englesku nisam znao jezik niti sam poznavao ljude, no vrlo brzo po mom dolasku osjećao sam se kao kod kuće.

Hvala i navijačima Arsenala koji su bili fantastični i uvijek klicali moje ime. To nikad neću zaboraviti. Imao sam problema s ozljedama, no Arsenal je uvijek bio uz mene, i medicinska služba i igrači i stručni stožer. Hvala vam svima.

Iako sam napustio klub, Arsenal će mi zauvijek ostati u srcu. Uvijek ću pratiti nastupe Arsenala i želim Arseneu Wengeru i odličnim igračima u klubu sve najbolje u novoj sezoni, ali i u budućnosti', poručio je Eduardo svojim bivšim kolegama.