USPJEH DINAMOVE ŠKOLE

Pomladak Reala s istoka u hrvatskim rukama

16.07.2010 u 17:13

Bionic
Reading

Adino Mustedanagić, sin jedne od Dinamovih legendi iz šampionske 1982. godine, Džemala, postao je trener najmlađih (U-15 pa naniže) uzrasta Al Nasrija iz saudijske prijestolnice Riyada

Nakon povratka iz SAD-a, gdje boravi sa šefom Dinamove omladinske škole Romeom Jozakom i Dinkom Jeličićem, priključit će mu se i Ivan Senzen. Al Nasri je, za tamošnje prilike, prilično velik klub kojem tepaju 'Real Madrid Srednjeg istoka', a čiji su vlasnici odlučili uložiti velik novac u omladinsku školu te su inzistirali na dovođenju mladih stručnjaka iz Dinama čiji sjajni rezultati u radu s djecom nisu prošli nezapaženo.

'Veliko je to priznanje Dinamovoj nogometnoj školi, kao i osobno Ivici Senzenu i meni. Saudijci su izgradili prekrasan suvremeni kamp i bit će užitak ovdje raditi. Djeci i nama neće nedostajati ni ptičjeg mlijeka', rekao nam je mladi Mustedanagić i dodao:

'U jednu ruku teško mi se rastati od Dinama, to je klub uz koji živim cijeli život, pa se privremeno opraštam od svog Zagreba i kluba imajući u mislima riječi svog oca Džemala koji je odlazeći iz redova 'plavih' u bečki Rapid 1983. rekao da je Dinamo ljubav, a sve ostalo samo posao.'

I izvršni dopredsjednik plavih Zdravko Mamić poželio im je sreću i uspjeh u radu te preko popularnog Džeme dvojcu poručio da su im vrata Dinama uvijek otvorena.