TRENER O SUPARNICIMA

Zajec: Nisam baš zadovoljan ždrijebom

16.07.2010 u 14:58

Bionic
Reading

Dinamo će u trećem pretkolu Lige prvaka snage odmjeriti s pobjednikom susreta između tiranskog Dinama i moldavskog Sheriffa. Trener Zajec volio bi radije u Albaniju nego u Moldaviju te tvrdi da nije baš zadovoljan ishodom ždrijeba

Nakon što je Dinamo saznao da igra s pobjednikom između tiranskog imenjaka i moldavskog Sheriffa, trener Zajec je iskreno priznao:

'Ja bi radije Tiranu. Nisam baš presretan zbog izvlačenja. Vjerojatno će Sheriff proći. Gledao sam ih i protiv Olympiakosa u kvalifikacijama za Ligu prvaka prošle godine i jedva su Grci prošli. To je momčad bogate familije i ima puno igrača s ovih prostora. Drago mi je da se uzvrat igra u Zagrebu. Polako dolazimo u kontakt s publikom koja nas je nosila i protiv Kopra', prenose 24 sata riječi Velimira Zajeca.

Zeko je također naglasio da ga utakmica superkupa protiv Hajduka previše ne motivira.

'Za mene je to revijalna utakmica. Pokušat ćemo dobiti, ali puno nam je važnija Europa. Superkup mi ništa previše ne znači. Zato će priliku dobiti neki igrači koji nisu previše igrali u zadnje vrijeme. Još ne znam sastav. Cufre se polako vraća i za dva do tri tjedna bi trebao biti potpuno spreman. Šimićem sam ugodno iznenađen u smislu rada. On je vrlo blizu da zauzme svoje mjesto u momčadi. Nije to igrač kojeg ću stavljati na 10, 15 minuta u igru. Iako je to nama revijalna utakmica, znam da Hajduku to neće biti tako. Oni igraju na kontre, plitkom formacijom i tako će biti i u Maksimiru', kazao je Zajec.